Intézményeink


Elérhetőségi adatok
Irányítószám: 2500
Utca, házszám: Eszperantó u. 16.
Telefonszám: 06-20/263-4704
E-mail: rudi.judit@reszik.hu
Intézményi információk
Vezető neve: Rudiné Balla Judit Komárom-Esztergom megyei szakmai vezető
Ágazati azonositó: S0510674
Bankfiók: UniCredit Bank
Bankszámlaszám: 10918001-00000083-59970001
Adószám: 18657607-2-42
Ellátás információi
Nyújtott szolgáltatások: Házi segítségnyújtás
Engedély szerinti férőhely/ellátott: 830 fő, személyi gondozásban 300 fő
Ellátási terület: Esztergomi, Szentendrei, Pilisvörösvári, Tatai járások
Nyújtott szolgáltatások
Házi segítségnyújtás

Segítőkészség és számtalan szeretetteljes pillanat

A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK esztergomi telephelyének munkatársai rendkívül sikeres adománygyűjtő akción vannak túl.

„Tegyél te is azért, hogy a nélkülözők is terített asztal mellett ünnepelhessék a Karácsonyt!” Ezzel a mottóval hirdette meg a Magyar Élelmiszerbank Egyesület az idei karácsonyi adománygyűjtő akciót.

A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK Tábita Alapszolgáltatási Központ esztergomi telephelyének tizennégy munkatársa önkéntes munkában az Esztergomi ALDI áruházban gyűjtötte a tartós élelmiszert az elmúlt hétvégén, péntek délutántól vasárnap estig. A jólelkű adományozók segítségével a lelkes csapat 1533 kilogramm élelmiszert gyűjtött össze. A csomagok a helyi és környékbeli településeken élő rászorulóknak teszik majd örömtelibbé a karácsonyt.

– Nagyon büszke vagyok a csapatra. A kollégák egyöntetűen életre szóló élményként élték meg az adománygyűjtés során tapasztalt emberi segítőkészséget és a számtalan szeretetteljes pillanatot – mondta Rudiné Balla Judit telephelyvezető, az akció koordinátora.

 

 

Élelmiszeradományok a rászorultaknak 

A Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó egyik telephely ismét csatlakozott a Magyar Élelmiszerbank Egyesület azon törekvéséhez, amely arra irányul, hogy a felhalmozott élelmiszerfelesleget az arra rászorulók kapják meg.

A Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ (RESZIK) Tábita Alapszolgáltatási Központjának esztergomi telephelye és a szentendrei Aldi áruház még az elmúlt év decemberében kötött szerződést, a tevékenység pedig már tavaly elkezdődött. A telephelyvezető a 320 ellátott közül minden nap a ténylegesen rászorultaknak osztja ki a naponta 30-40 kilogrammnyi zöldséget, gyümölcsöt és pékárut, ez napi 6-8 családot jelent. „A jó cselekvésében pedig ne fáradjunk el, mert a maga idejében aratunk majd, ha meg nem lankadunk. Ezért tehát, míg időnk van, tegyünk jót mindenkivel. Gal.6 9-10” Az ellátottak hálásan fogadták az adományokat és megköszönték dolgozóink munkáját, a lehetőséget, amivel élhettek a két szervezet együttműködésének köszönhetően. A program folytatódik.

 

Kirándulás a Szociális Munka Napja alkalmából

 

Esztergom - A Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ Tábita Alapszolgáltatási Központjának esztergomi telephelyén is megünnepelték a Szociális Munka Napját. Dr. Heidl Beáta intézményvezető egy oklevéllel és egy szeretetvendégséggel köszönte meg a kollégák munkáját.

Rudiné Balla Judit telephelyvezető is megköszönte az elhivatottságot, az áldozatvállalást, amit munkatársai minden nap elvégeznek a nehéz sorsú emberek között. A dorogi önkormányzat ismét biztosított a Szociális Munka Napja alkalmából egy kirándulást a nehéz munka elismeréseként. Az idei úti cél Sopron és Kőszeg városai voltak, az utazáson 20 fővel vettek részt.

Letölthető fájlok
pdf, 328.44 KB Megállapodás - HSG 2021. Letöltés
pdf, 14.37 MB RESZIK térítési díj szabályzat 2021. 04. 01 Letöltés
pdf, 1.32 MB Tábíta térítési díj 2021. 04. 01. HSG Letöltés
pdf, 1.66 MB Letöltés
pdf, 17.14 MB Tábita szakmai program 2021. 07. 01. Letöltés
pdf, 9.25 MB Tábita SZMSZ 2021. 07. 01. Letöltés
Top